Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 11 Mart 2015 - 16:03 Yorum: 0

Karabük Belediyesinden kısa kısa

KARABÜK (AA) - Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, Kredi Yurtlar Kurumu Taşkent Yüksek Öğrenim Kurumu Yurdu'nda kalan kız öğrenciler ile bir araya geldi. Vergili, burada yaptığı konuşmada,...

Karabük Belediyesinden kısa kısa

KARABÜK (AA) - Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, Kredi Yurtlar Kurumu Taşkent Yüksek Öğrenim Kurumu Yurdu'nda kalan kız öğrenciler ile bir araya geldi. 

Vergili, burada yaptığı konuşmada, öğrencilik, iş hayatı ve siyasi hayatın insana önemli birikimler kazandırdığını söyledi. 

Öğrencilik döneminin insan hayatında önemli bir dönüm noktası olduğunu belirten Vergili, "Her dönemde insan farklı tecrübe kazanıyor. Öğrencilik, hayatın önemli önemlerinden biri. Eğitimi kaliteli olan birisinin geleceğe bakışın da farklar olur. Sizlere öğrencilik hayatlarınızda başarılar diliyorum" dedi. 

-Bordür ve parke çalışmaları

Karabük'te zarar gören bordür ve parke çalışmalarının devam ettiği bildirildi. 

Belediyeden yapılan açıklamada, kent genelinde yoğun kış şartları nedeniyle bordür ve kaldırımlarda meydana gelen bozulmalar tamir edildiği belirtildi. 

Açıklamada, doğal nedenler, kullanım hataları ve trafik kazaları nedeniyle deforme olan malzemelerin, en kısa sürede bakımının tamamlanacağı kaydedildi. 

-Yeşil alan çalışmaları

Karabük'te yeşil alan çalışmaları kapsamında, bazı bölgelerin ağaçlandırıldığı belirtildi. 

Belediyeden yapılan açıklamada, Öğlebelli Mahallesi'nin bazı kesimlerinde ağaçlandırma çalışmalarının yapıldığı ifade edildi.

Ağaçlandırma çalışmalarına önem verildiği bildirilen açıklamada, kentin daha çok yeşil alana sahip olması için çalışmaların devam edeceği kaydedildi. 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber