Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 27 Kasım 2014 - 17:48 Yorum: 0

Karabük İl Özel İdaresinin çalışmaları

KARABÜK (AA) - Karabük İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Uzun, Eskipazar ilçesinde devam eden çalışmaları inceledi.Uzun, gazetecilere yaptığı açıklamada, çalışmalar hakkında bilgi...

Karabük İl Özel İdaresinin çalışmaları

KARABÜK (AA) - Karabük İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Uzun, Eskipazar ilçesinde devam eden çalışmaları inceledi.

Uzun, gazetecilere yaptığı açıklamada, çalışmalar hakkında bilgi aldıklarını söyledi.

Taş kırma makinesinin üretmiş olduğu malzemelerle, yol yapım çalışmalarının devam ettiğini ifade eden Uzun, şöyle konuştu:

"Taş kırma makinesini almakla ne kadar isabetli bir karar verdiğimiz bir kez daha ortaya çıktı. Yollarımızı, maliyeti düşürerek yapmak suretiyle bütçemize büyük bir katkı sağlıyoruz. Taş kırma makinemizi alıp üretime başlayalı 4 ay gibi kısa bir süre olmasına rağmen, makine kendini amorti ettiği gibi kara geçmiş durumdayız."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber