Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 01 Nisan 2015 - 15:48 Yorum: 0

Karabük Valisi Alimoğlu'ndan ziyaret

KARABÜK (AA) - Karabük Valisi Orhan Alimoğlu, Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Refik Polat'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.Alimoğlu, burada yaptığı konuşmada, yeni görevinde...

Karabük Valisi Alimoğlu'ndan ziyaret

KARABÜK (AA) - Karabük Valisi Orhan Alimoğlu, Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Refik Polat'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Alimoğlu, burada yaptığı konuşmada, yeni görevinde Polat'a başarılar dilediğini belirterek, "Üniversitemiz şehrimizin önemli değerlerinden biri. Kentin eğitim başarısı iyi seviyelerde. Sizlerle bu başarı, kaliteli ve nitelikli eğitimle daha üst yerlere taşıyacağınız düşüncesindeyim" dedi. 

Polat ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Karabük'ü eğitim alanında daha ileriye taşıyacağız. Yakalanmış olan başarıyı üstüne daha büyük başarılar ile devam ettirmek için çalışacağız. Hem bölgemize hem ülkemize hem de insanlığa hizmet eden nesiller yetiştirmek amacım olacaktır" ifadesini kullandı. 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber