Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 22 Ağustos 2014 - 18:53 Yorum: 0

Karabük'e havaalanı yapımı

KARABÜK (AA) - AK Parti Karabük Milletvekili Osman Kahveci, Karabük'e yapılması düşünülen havaalanı için çalışmaların sürdüğünü söyledi.Kahveci, gazetecilere yaptığı açıklamada,...

Karabük'e havaalanı yapımı

KARABÜK (AA) - AK Parti Karabük Milletvekili Osman Kahveci, Karabük'e yapılması düşünülen havaalanı için çalışmaların sürdüğünü söyledi.

Kahveci, gazetecilere yaptığı açıklamada, Karabük Üniversitesi ile yapılacak ortak çalışmayla kenti ulusal ve uluslararası hava trafiğine bağlayacak bir havalananının kazandırılmasının önemli olduğunu belirtti.

Üniversitenin bu konu üzerinde önemle durduğunu ve kendilerinin destek verdiğini anlatan Kahveci, şöyle konuştu:

"Üniversite kampüsünün üst kısmında müsait bir alan var. Uygun yer bulmak zor. Oranın uçuşlar için uygun olduğu belirlendi. Bu bizim için güzel bir şey. Bölgede bulunan arsaların devri için de girişimlerimiz sürüyor. Biz bu havaalanını kuracağız. Bunun için her türlü lobi faaliyetini yapacağız."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber