Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 13 Ağustos 2016 - 17:28 Yorum: 0

Karabükspor, Lazerevic ile anlaştı

Süper Lig ekiplerinden Kardemir Karabükspor, geçtiğimiz sezon Antalyaspor'da kiralık olarak oynayan Serie A takımlarından olan Chievo Verona takımından...

Karabükspor, Lazerevic ile anlaştı

Süper Lig ekiplerinden Kardemir Karabükspor, geçtiğimiz sezon Antalyaspor'da kiralık olarak oynayan Serie A takımlarından olan Chievo Verona takımından Dejan Lazerevic ile anlaştı.

Karabükspor, yeni sezon transfer çalışmalarını sürdürüyor. Kardemir Karabükspor Futbol Şube sorumlusu Tolga Gül, İtalya Serie A takımlarından Chievo Verona'dan 26 yaşındaki tecrübeli oyuncu Dejan Lazerevic ile bir sezonluk kiralık olarak anlaştıklarını açıkladı. Gül, Lazerevic ile ön protokol yaptıklarını ve resmi sözleşmenin Pazartesi günü yapılacağını kaydetti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber