Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 01 Eylül 2016 - 22:18 Yorum: 0

Karabükspor’da Beşiktaş maçı hazırlıkları başladı

Kardemir Karabükspor, Spor Toto Süper Lig'in 3. haftasında deplasmanda Beşiktaş ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına 3 günlük iznin ardından...

Karabükspor’da Beşiktaş maçı hazırlıkları başladı

Kardemir Karabükspor, Spor Toto Süper Lig'in 3. haftasında deplasmanda Beşiktaş ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına 3 günlük iznin ardından sabah ve akşam saatlerinde gerçekleştirdiği çift antrenman ile başladı.

Teknik Direktör Igor Tudor yönetiminde Çamlık sahasında gerçekleştirilen sabah antrenmanında takım koşu ve koordinasyon çalışması gerçekleştirirken, Hasan Doğan Tesisleri'nde gerçekleştirilen akşam antrenmanında ise kırmızı-mavili ekip pas çalışmasının ardından yarım sahada çift kale maç yaptı. Antrenmanı futbol şube sorumlusu Tolga Gül de takip etti.

Öte yandan Kardemir Karabükspor'da idmanlara ülkelerinin milli takımında bulunan, Poko, Traore, Gaman ve Rodic'in yanı sıra sakatlığı bulunan Yatabare ve Lazarevic katılmadı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber