Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 11 Temmuz 2018 - 19:23 Yorum: 0

Karabükspor’da sezon hazırlıkları devam ediyor

Kardemir Karabükspor yeni sezon hazırlıkları çalışmalarını akşam saatlerinde gerçekleştirdiği antrenman ile sürdürürken, Kulüp Başkanı Mehmet...

Karabükspor’da sezon hazırlıkları devam ediyor

Kardemir Karabükspor yeni sezon hazırlıkları çalışmalarını akşam saatlerinde gerçekleştirdiği antrenman ile sürdürürken, Kulüp Başkanı Mehmet Aytekin 2018-2019 sezonunun fikstürünü değerlendirdi.

Kardemir Karabükspor 2018-2019 sezonu hazırlık çalışmalarını Çamlık Antrenman Sahası'nda yaptığı 2 saatlik antrenmanla sürdürdü. Teknik Direktör Fikret Yılmaz yönetiminde gerçekleştiren antrenman koşu ve kuvvet çalışmasıyla başlarken, pas ve teknik çalışmalarla tamamlandı.

İdmana Ferhat Görgülü, Ahmet Karadayı, Hamidou Traore, kaleciler Çağlar Şahin Akbaba ve Furkan Kaçar ile altyapıdan oyuncular katıldı.

Kulüp Başkanı Mehmet Aytekin, hedeflerinin yeniden Süper Lig'e çıkmak olduğunu belirterek, yaşanan zor süreçleri atlatacaklarını ifade ederek, "Spor Toto 1. Lig'de açıklanan fikstürde 2018-2019 futbol sezonunun ilk maçını Adana Demirspor ile sahamızda yapacağız. Sezona taraftarlarımızın önünde başlamak bizim açımızdan avantajlı olacak" dedi.

Karabükspor’da sezon hazırlıkları devam ediyor

Karabükspor’da sezon hazırlıkları devam ediyor

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber