Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 25 Nisan 2017 - 16:18 Yorum: 0

Karabükspor’dan Medipol Başakşehir’e tebrik

Kardemir Karabükspor, Medipol Başakşehir'in Çaykur Rizespor maçı sonrası yaşanan olaylarla ilgili almış olduğu kararın, sahalarda şiddeti önlemek adına...

Karabükspor’dan Medipol Başakşehir’e tebrik

Kardemir Karabükspor, Medipol Başakşehir'in Çaykur Rizespor maçı sonrası yaşanan olaylarla ilgili almış olduğu kararın, sahalarda şiddeti önlemek adına atılmış cesur bir adım olduğunu açıkladı.

Kardemir Karabükspor, resmi sitesinden yapılan açıklamada, "Önlerinde hem Ziraat Türkiye Kupası maçlarının olması hem de şampiyonluk yarışında oldukları bir dönemde eyleme karışan futbolcular hakkında aldıkları karar için kendilerin kutluyor, Türk Futbol ailesine örnek davranış olması açısından olumlu buluyoruz. Hep birlikte temiz ve şiddetten uzak saygı, sevgi ve hoşgörünün olduğu bir lig dileklerimizle" ifadelerine yer verdi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber