Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 26 Temmuz 2016 - 14:33 Yorum: 0

Karabükspor’un yeni transferi Viladimir Rodic:

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kardemir Karabükspor, ikinci etap kamp çalışmalarını Hollanda'da aralıksız sürdürüyor.

Karabükspor’un yeni transferi Viladimir Rodic:

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kardemir Karabükspor, ikinci etap kamp çalışmalarını Hollanda'da aralıksız sürdürüyor. Kampta basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Vilademir Rodic, "Sabırsızlıkla ligin başlamasını bekliyoruz" dedi.

Teknik Direktör Igor Tudor yönetimindeki Kardemir Karabükspor, Hollanda'nın Arnhem bölgesinde gerçekleştirilen ikinci etap kamp çalışmalarını sabah ve akşam saatlerinde gerçekleştirdiği çift antrenman ile sürdürürken, sabah gerçekleştirilen antrenmanda koşu ve kondisyon çalışması, akşam antrenmanında ise orta ve şut çalışmasının ardından taktik çalışma gerçekleştirildi.

3 yıllığına Kardemir Karabükspor ile anlaşan 22 yaşındaki Karadağlı futbolcu Viladimir Rodic, antrenman sonrası açıklamalarda bulunarak, "Tabi buraya katılalı birkaç gün oldu. Dürüst olmam gerekirse gerçekten ortamdan çok memnunum. Antrenman çok güzel ve çok ağır bir şekilde devam ediyor. Tabi burası hazırlık kampı olduğu için bundan şikayet etmiyoruz. Çalışmak için geldik zorlu geçmesi gayet olağan bundan sıkıntı duymuyoruz. Bizde sabırsızlıkla ligin başlamasını bekliyoruz. Yalnız üç maçlık cezamız var onun ardından stadyumda görmek istiyoruz" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber