Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 18 Ağustos 2016 - 17:08 Yorum: 0

Karabük’te 19 emniyet mensubu görevinden ihraç edildi

Karabük'te Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimiyle ilgili başlatılan soruşturma kapsamında Karabük Emniyet Müdürlüğü bünyesinde...

Karabük’te 19 emniyet mensubu görevinden ihraç edildi

Karabük'te Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimiyle ilgili başlatılan soruşturma kapsamında Karabük Emniyet Müdürlüğü bünyesinde 19 kişi görevlerinden ihraç edildi.

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) soruşturmaları kapsamında, terör örgütü ile ilişkili oldukları tespit edilen polis memurları hakkında Bakanlar Kurulu kararı ile resmi gazetede yayınlanan 670 sayılı KHK ile Karabük Emniyet Müdürlüğü'nde görevli 3. Sınıf Emniyet Müdürlerinden Burhan Turan, Zülküf Atılgan ve İdris Güçlü, 4. Sınıf Emniyet Müdürü Ahmet Polat ve Mustafa Türkmen, Emniyet Amiri Onur Murat Köprülü, Komiser Mehmet Ali Kayıkçı, Komiser Yardımcıları Hanife Kayıkçı, Mehmet Kebapçıdeveli, Yüksel Kundakçı, Levent Şahin, Sinan Nokta, Mürvet Gümüş ve Kadir Güngör, Başpolis Cemalettin Bulut, polis memurları İsmail Aktağ ve Fatih Atım ile Karabük POMEM'de görevli Komiser Yardımcısı Akif Küpeli ve polis memuru Mehmet Yurtseven görevinden ihraç edildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber