Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 25 Ağustos 2016 - 15:33 Yorum: 0

Karabük’te 28 emniyet mensubu adliyeye sevk edildi

Karabük'te Fethullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine ilişkin soruşturma kapsamında 2'si şube müdürü, toplam 28 emniyet mensubu adliyeye...

Karabük’te 28 emniyet mensubu adliyeye sevk edildi

Karabük'te Fethullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine ilişkin soruşturma kapsamında 2'si şube müdürü, toplam 28 emniyet mensubu adliyeye sevk edildi.

Edinilen bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından FETÖ'nün darbe girişimiyle ilgili yürüttüğü soruşturma doğrultusunda önceki gün ve dün gözaltına alınan şube müdürleri M.T. ve O.M.K. ile baş polis A.D. ile polis memurları M.P. , A.U., H.Ö., M.K., T.V., İ.B., M.T., A.A., M.A., C.S., K.K., T.S., H.Ç., Y.Ç., R.K., Y.İ., Ö.B., Ç.K.,M.S., S.E., M.E., R.Ö., A.E.S., A.Ö. ve Y.B. emniyetteki sorgularının ardından sağlık kontrolünden geçirildikten sonra yoğun güvenlik önlemleri altında adliyeye sevk edildi.

Aralarından Valilik sekretaryasında görevli bayan polis memurunun da olması dikkat çekti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber