Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 19 Ağustos 2016 - 18:23 Yorum: 0

Karabük’te cezaevinden tahliyeler

Bakanlar Kurulu kararıyla çıkartılan Kanun Hükmünde Kararname'nin Resmi Gazete'de yayınlanmasının ardından Karabük T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'nda...

Karabük’te cezaevinden tahliyeler

Bakanlar Kurulu kararıyla çıkartılan Kanun Hükmünde Kararname'nin Resmi Gazete'de yayınlanmasının ardından Karabük T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'nda tahliyeler başladı.

Bakanlar Kurulu kararıyla çıkartılan Kanun Hükmünde Kararname'nin Resmi Gazete'de yayınlanmasının ardından Karabük T Tip Kapalı ve Açık Cezaevlerinde ilk tahliyeler yapıldı.

Kararname kapsamında Karabük T Tip Kapalı ve Açık Cezaevinde 29 kişi denetimli serbest, 4 kişi ise direk tahliye edilirken, 12 kişi Açık cezaevine gönderildi. Açık cezaevinden ise 50 kişi denetimli serbest kalırken, 7 kişi ise direk tahliye edildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber