Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 13 Ocak 2017 - 17:14 Yorum: 0

Karabük’te FETÖ operasyonunda bir kişi yakalandı

Karabük'te, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik soruşturma kapsamında aranması bulunan kolej müdür yardımcısı...

Karabük’te FETÖ operasyonunda bir kişi yakalandı

Karabük'te, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik soruşturma kapsamında aranması bulunan kolej müdür yardımcısı gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Karabük Emniyet Müdürlüğü KOM Şube ekipleri, FETÖ terör örgütü üyeliğinden aranan M.Ç'yi uygulama noktasında durdurulan bir araçta yakalayarak gözaltına aldı.

Emniyetteki sorgusu tamamlamam M.Ç, güvenlik önlemleri altında Karabük Adliyesi'ne getirildi.

M.Ç'nin FETÖ ile bağlantısı tespit edilerek el konulan ve daha sonra Milli Eğitim Bakanlığına devredilerek imam hatip lisesi olarak halkın hizmetine sunulan Fatih Koleji'nin müdür yardımcısı olduğu öğrenildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber