Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 02 Eylül 2016 - 20:28 Yorum: 0

Karabük’te FETÖ’den 3 iş adamı tutuklandı

Karabük'te FETÖ/PDY soruşturması kapsamında örgüt ile bağlantılı olduğu tespit edilen ve örgütün mütevelli heyeti olan 3 iş adamı ile örgütün...

Karabük’te FETÖ’den 3 iş adamı tutuklandı

Karabük'te FETÖ/PDY soruşturması kapsamında örgüt ile bağlantılı olduğu tespit edilen ve örgütün mütevelli heyeti olan 3 iş adamı ile örgütün kapatılan kolej sorumlusu tutuklandı.

15 Temmuz kanlı darbe girişimi sonrası Karabük Emniyet Müdürlüğü tarafından yürütülen soruşturma kapsamında FETÖ/PDY ile bağlantılı olan ve mütevelli heyette yer aldığı tespit edilen iş adamları R.A., A.Y., A.D., K.K. ve M.Ü. isimli şahıslar, KOM Şube Müdürlüğü ekiplerince yapılan sorgularının ardından adliyeye sevk edildi. Mahkemeye sevk edilen iş adamlarından A.Y., A.D. ve K.K. ile örgütün kapatılan kolej sorumlusu R.K. çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak Karabük T Tipi Kapalı Cezaevi'ne gönderildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber