Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 16 Haziran 2020 - 19:43 Yorum: 0

Karabük’te ‘Huzur ve Güven’ uygulamasında 6 kişi yakalandı

Karabük İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan "Huzur ve Güven" uygulamasında gözaltına alınan 6 şüpheliden 2'si, infazlarının bulunmasından...

Karabük’te ‘Huzur ve Güven’ uygulamasında 6 kişi yakalandı

Karabük İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan "Huzur ve Güven" uygulamasında gözaltına alınan 6 şüpheliden 2'si, infazlarının bulunmasından dolayı çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Türkiye genelinde genel asayiş ve kamu düzeninin sağlanması maksadıyla 81 ilde eş zamanlı olarak "Huzur ve Güven" uygulaması yapıldı. 09.00-14.00 saatleri arasında yapılan uygulamada, Karabük'te de farklı bölgelerde araması bulunan 6 kişi yakalandı. İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 6 şüpheliden infazı bulunan 2 kişi çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. 4 kişi ise savcılık tarafından alınan ifadeleri sonrası serbest bırakıldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber