Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 05 Aralık 2016 - 18:43 Yorum: 0

Karabük’te kış lastiği uygulaması

Karabük Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, kış lastiği uygulaması kapsamında şehrin giriş noktalarında denetimlerini...

Karabük’te kış lastiği uygulaması

Karabük Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, kış lastiği uygulaması kapsamında şehrin giriş noktalarında denetimlerini aralıksız sürdürüyor.

Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, şehrin giriş noktalarında durdurduğu yük ve yolcu taşıyan ticari araçlarda kış lastiği kontrolü yaptı.

Yaklaşık 1 saat süren denetimlerde 30 aracın lastikleri kontrol edildi, diş derinlikleri ölçüldü. Denetimlerde kış lastiği takmayan sürücüye ya da uygunsuz lastiğe rastlanılmadı. Denetimlerin aralıksız olarak devam edileceği belirtildi.

Karabük’te kış lastiği uygulaması

Karabük’te kış lastiği uygulaması

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber