Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 30 Ocak 2015 - 13:13 Yorum: 0

Karabük'te öğretmen çiftin hayatını kaybettiği trafik kazası

Karabük AFAD Müdürü Erbay:

Karabük'te öğretmen çiftin hayatını kaybettiği trafik kazası

KARABÜK (AA) - Karabük Afet ve Acil Durum (AFAD) Müdürü Gazanfer Erbay, dün Filyos Çayı'na devrilen otomobilde hayatını kaybeden öğretmen çiftin 4 yaşındaki çocukları Muhammet Emin Şimşek'i arama çalışmalarına ilişkin, "Küçük çocuğun bulunma ihtimali olan alanlarda ve çayda aramalarımızı, deniz polisi ve Jandarma Arama Kurtarma Timi ile koordineli sürdürüyoruz" dedi.

Erbay, AA muhabirine yaptığı açıklamada, dünkü kazanın ardından arama çalışmalarına başladıklarını söyledi.

Arama yaptıkları alanı sürekli genişlettiklerini belirten Erbay, "Küçük çocuğun bulunma ihtimali olan alanlarda ve çayda aramalarımızı, deniz polisi ve Jandarma Arama Kurtarma Timi ile koordineli sürdürüyoruz. Suyun akıntısı ve arazinin durumu çalışmalarımızı aksatsa da ekipler gerekli müdahaleyi yapıyor. Kazanın yaşandığı alanda her köşe didik didik aranıyor. Titiz çalışma gerçekleştiriliyor" şeklinde konuştu. 

Dün, Zonguldak'ın Çaycuma ilçesinden Karabük'e giden Ökkeş Şimşek yönetimindeki 67 VF 356 plakalı otomobil, Ören köyü mevkisinde sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu Filyos Çayı'na devrilmiş, kazada Ökkeş ile Serpil Şimşek hayatını kaybetmişti.

Çaydan çıkarılan otomobilde bebek koltuğu bulunmasının ardından suda kaybolmuş olabileceği ihtimali üzerine çiftin 4 yaşındaki oğlu Muhammet Emin için arama çalışması başlatılmıştı. 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber