Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 10 Eylül 2016 - 16:38 Yorum: 0

Karabük’teki FETÖ soruşturması

Karabük'te, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında adliyeye sevk edilen 22 kişi adli kontrol...

Karabük’teki FETÖ soruşturması

Karabük'te, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında adliyeye sevk edilen 22 kişi adli kontrol şartıyla salıverildi.

İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince, FETÖ'nün darbe girişimiyle ilgili yürütülen soruşturma kapsamında düzenlediği operasyonlarda gözaltına alınan ve daha sonra adliyeye sevk edilen şube müdürleri B.T, T.A, M.S, T.İ, Ü.E, M.A.A ve İ.Ö emniyet amirleri M.T ve M.G, komiser yardımcıları H.B, F.A ve V.İ, polis memurları U.G, K.D, S.B ve İ.A, doktor G.D, ebeler H.B, N.K, S.S ve F.A, hemşire K.K ile mahkemeye çıkartıldı.

Zanlıların tamamı adli kontrol şartıyla salıverildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber