Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 05 Mart 2015 - 16:08 Yorum: 0

Karabük'ten kısa kısa

KARABÜK (AA) - Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından yürütülen "Eller Konuşuyor Projesi" sona erdi. Öğretmen Evi'nde düzenlenen sertifika töreninde konuşan Vali Orhan Alimoğlu,...

Karabük'ten kısa kısa

KARABÜK (AA) - Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından yürütülen "Eller Konuşuyor Projesi" sona erdi. 

Öğretmen Evi'nde düzenlenen sertifika töreninde konuşan Vali Orhan Alimoğlu, birden fazla dil bilmenin önemli katkıları olacağını söyledi. 

Projeye katılanları tebrik ettiğini ifade eden Alimoğlu, "Farkında olmasak bile hepimize lazım olan bir dil. Zaten bir dili iyi bilen insan ikinciyi de kolay öğreniyor. Bizim asıl sıkıntımız o birinciyi yarımda, çeyrekte bırakıp tam saymak. Bu sebepten dolayı diğerlerinde zorlanıyoruz. Onun için birinciyi tamamlayıp, ondan sonra da ilave diller öğrenmeliyiz bu da çok zor bir şey değil. Bunu yapabilenler olduğuna göre bizler de yapabiliriz" dedi. 

Daha sonra Alimoğlu, projede başarılı olanlara sertifikalarını verdi.

- Karabük'te "Ağaçlandırma Projesi" Toplantısı 

Karabük Orman İşletme Müdürlüğü ile Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü tarafından " Ağaçlandırma Projesi" Toplantısı düzenlendi.

 Valisi Orhan Alimoğlu, burada yaptığı konuşmada, ağaçlandırma faaliyetlerinin, Türkiye'nin önem verdiği konuların başında geldiğini söyledi. 

Karabük'te ağaçlandırma çalışmaları yapıldığını belirten Alimoğlu, "Bu sene 65 bin meyvesiz ağaç fidanı, 10 bin ceviz, 7 bin 500 karışık meyve türleri ve 8 bin 500 yüzde üzüm bağı fidanı dikimi yapılacak.  Özellikle dikimini gerçekleştireceğimiz meyveli ağaç çok önemli bir iştir. Bunu inşallah hep beraber takip edeceğiz. Biz ona bakarsak o da bize daha sonra meyvesini, emeğimizin karşılığını verir" ifadesini kullandı. 

Toplantıya, Vali Yardımcısı Abdullah Acar, İl Genel Meclis Başkanı Hasan Yıldırım, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Uzun, Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Cemalettin Çataklı, Orman İşletme Müdürü Mehmet Emin Uzunsoy ile Orman ve Su İşleri Bakanlığı Karabük Şube Müdürü Ahmet Işık katıldı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber