Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 06 Mart 2015 - 16:48 Yorum: 0

Karabük'ten kısa kısa

KARABÜK (AA) - Karabük'te düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 1 kişi gözaltına alındı. Karabük İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince K.O.Ö'nin iş yerinde yapılan aramada, 13, 47 gram esrar...

Karabük'ten kısa kısa

KARABÜK (AA) - Karabük'te düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 1 kişi gözaltına alındı. 

Karabük İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince K.O.Ö'nin iş yerinde yapılan aramada, 13, 47 gram esrar ele geçirildi. 

Şüpheli, polis ekiplerce gözaltına alındı.

-"8 Mart Dünya Kadınlar Günü" Konferansı

Karabük Müftülüğü tarafından "8 Mart Dünya Kadınlar Günü" Konferansı düzenlendi. 

Müftülük Toplantı Salonu'nda düzenlenen konferansta konuşan Karabük Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi, Yrd. Doç. Dr. Zeynep Özcan, komşu ülkelerde yaşanan terör, şiddet ve savaş nedeniyle Türkiye'nin ciddi bir göç dalgasıyla karşı karşıya kaldığını belirterek, "Evlerini barkalarını terk ederek ülkemize iltica eden insanların yaşadıkları ekonomik sosyal ve kültürel sorunlar gün geçtikçe üzerinde durulması gereken çok ciddi ve önemli bir konu olarak gündem teşkil etmektedir. Kadın her zaman önemlidir. Herkes saygıyı hak eder. Kadın ise 'anne' olduğu için daha çok saygıyı hek eder" diye konuştu. 

İl Müftüsü Halil Bektaş'ın da konuşma yaptığı konferans, Kur'an-ı Kerim okunmasıyla sona erdi. 

-8 Mart dünya Kadınlar Günü

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla mesaj yayımladı. 

Vergili, mesajında, aile kurumunun temel taşı olan kadınların, özverinin, sevginin ve yetiştirdikleri nesillerle zengin medeniyetlerin kaynağı olduğunu belirtti. 

Evrensel insan haklarının ayrılmaz ve vazgeçilmez bir parçası olan kadın haklarının simgesi olan 8 Mart'ı kutlayan Vergili, mesajında şunları kaydetti:

"Onlar her zaman özverinin, sevginin, merhametin, şefkatin kaynağı olmuştur. İnancımız da, kadınların birer emanet olduğunu emretmektedir. Yerel yöneticiler olarak, göreve geldiğimiz günden itibaren, ev hanımlarına, kadınlara yönelik birçok proje gerçekleştirdik. Amacımız, kadınların da, her alanda kendilerini iyi yetiştirmeleri ve  gelecek nesillerimize örnek olmalarını sağlamaktır."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber