Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 10 Mart 2015 - 10:28 Yorum: 0

Karabük'ten kısa kısa

KARABÜK (AA) - Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, Karabük Demir Çelik Fabrikaları Genel Müdürü Mesut Uğur Yılmaz'ı ziyaret etti.Vergili, burada yaptığı konuşmada, Yılmaz'a görevinde...

Karabük'ten kısa kısa

KARABÜK (AA) - Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, Karabük Demir Çelik Fabrikaları Genel Müdürü Mesut Uğur Yılmaz'ı ziyaret etti.

Vergili, burada yaptığı konuşmada, Yılmaz'a görevinde başarılar diledi.

 Fabrikanın kentin yaşamasında önemli bir fonksiyona sahip olduğunu vurgulayan Vergili, birçok kişinin geçim kapısı olan önemli bir kuruluş olduğunu söyledi. 

Yılmaz ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, Karabük Belediyesi ile işbirliği içerisinde kente hizmet etmeye devam edeceklerini belirtti.

- Karabük'te yol genişletme çalışmaları 

Yüzüncü Yıl Mahallesi'nde yol genişletme çalışmalarının devam ettiğini bildirildi. 

Karabük Belediyesinden yapılan açıklamada, Yüzüncü Yıl Mahallesi 1065. Cadde mevkisinde yoğunlaşan çalışmaların devam ettiği belirtildi. 

Açıklamada, "Belediye olarak talep edilen çalışmaları yaparak vatandaşlarımızın ihtiyaçları doğrultusunda hizmet vermeye devam ediyoruz. Yapmış olduğumuz programlar dahilinde diğer mahallerimizde de çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Halkımız her şeyin en güzeline layık" ifadesi kullanıldı. 

- Karabük'te aranan 12 kişi yakalandı

Karabük'te çeşitli suçlardan aranan 12 kişi yakalandı.

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince yapılan kontrollerde, alkol veya uyuşturucu maddenin etkisinde araç kullanma, hakaret, silahla tehdit, nitelikli cinsel saldırı, duruşma düzen ve disiplinini bozmak, kişilerin huzur ve sükununu bozma suçlarından aranan 12 kişi gözaltına alındı. 

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden, 4'ü tutuklandı. 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber