Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 12 Mart 2015 - 13:03 Yorum: 0

Karacabey'de terk edilmiş 71 kaçak bulundu

BURSA (AA) - Türkiye ve Yunanistan üzerinden Avrupa'ya götürülmek üzere yola çıkarılan, bebek ve çocukların da bulunduğu Suriyeli 71 kaçak, Karacabey ilçesinde terk edilmiş bulundu.Alınan...

Karacabey'de terk edilmiş 71 kaçak bulundu

BURSA (AA) - Türkiye ve Yunanistan üzerinden Avrupa'ya götürülmek üzere yola çıkarılan, bebek ve çocukların da bulunduğu Suriyeli 71 kaçak, Karacabey ilçesinde terk edilmiş bulundu.

Alınan bilgiye göre, iç savaş yaşanan Suriye'den Türkiye'ye giriş yapan ve bir tırın kabininde Karacabey ilçesi Çavuşköy Mahallesi yakınına kadar getirilen 71 Suriyeli, burada araçtan indirildi.

Mahalleye yaklaşık 500 metre mesafede ağaçlıklı bir arazide indirilen bu kişilere, bir otobüsün alacağını ve yolculuklarına bununla devam edecekleri söylendi.

Gece yarısı mahalle girişinde kalabalık bir topluluğu gören vatandaşlar, jandarmaya haber verdi.

Jandarma ekipleri, aralarında bebek ve çocukların da bulunduğu bu kişileri mahallenin düğün salonuna götürüp acil ihtiyaçlarını giderdi. Tercüman aracılığıyla iletişim sağlanan Suriyelilerin, Türkiye ve Yunanistan üzerinden Avrupa'ya gitmek istediği ancak burada bırakıldığı öğrenildi.

Suriyeliler, işlemlerinin ardından iki otobüse bindirilerek Mersin'de sığınmacıların yaşadığı kamplara gönderildi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber