Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 13 Mayıs 2016 - 14:53 Yorum: 0

Karacabey’de Yılın Şoförüne Ödül

Trafik Haftası Karacabey'de törenle kutlandı. Törende konuşan İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amiri Komiser Davut Kısa, trafik...

Karacabey’de Yılın Şoförüne Ödül

Bursa'nın Karacabey ilçesinde yılın şoförüne ödül verildi.

Trafik Haftası Karacabey'de törenle kutlandı. Törende konuşan İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amiri Komiser Davut Kısa, trafik kazaları neticesinde her yıl geride binlerce ölü, on binlerce yaralı ve engelli, ayrıca bir o kadar da dul ve yetimin kaldığını ifade ederek, trafikte herkesin dikkatli olması gerektiğini söyledi.

Kısa, "Üzülerek belirtmemiz gerekir ki, ülkemizde meydana gelen trafik kazaları gelişmiş batı ülkeleri ile mukayese edildiğinde, meydana gelen kaza adedi ve ölü sayısının bizde çok daha fazla olduğu görülmektedir. Bu durumun başlıca sebeplerinden biri alt yapı ve eğitim yetersizliğidir" dedi.

Örnek tavır ve davranışları dolayısıyla Mehmet Akbay "Yılın Sürücüsü" polis memuru Tamer Günay ise "Yılın Trafik Görevlisi" ödülüne layık görüldü. İlçe Jandarma Komutanlığı Trafik Tim Komutanı Kıdemli Başçavuş Bület Özhan da başarısından dolayı ödüllendirildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber