Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
20:10 Marmaris’teki 23 Nisan kortejinde 104. yıl coşkusu20:08 Fransa’da terör örgütü PKK’yı finanse ettikleri gerekçesiyle 8 kişi gözaltı...20:07 İçişleri Bakanı Yerlikaya: "Taksim’de 1 Mayıs kutlanması bir yasaklama deği...20:07 İçişleri Bakanı Yerlikaya: "AYM kararı belli 100 yüz kişiyle toplanıp çelen...20:06 Buharkent eski başkanlarından Köprülü son yolculuğuna uğurlandı20:06 Bingöl Emniyet Müdürlüğü’nden özel çocuklara akülü sandalye hediye edildi20:00 Bayburt’ta 23 Nisan coşkuyla kutlandı19:59 Korhan Berzeg’in yaşadığı köyde flaş gelişme19:49 Kuyuya düşen oğlağı AFAD kurtardı19:47 Sıtkı Olçar Çini Müzesinde 23 Nisan’a özel etkinlik19:45 Başak Koleji’nde öğrenciler 23 Nisan coşkusunu velileri ile birlikte yaşadı19:44 Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, "Öğretmen atamalarında rakam önümüzdeki ha...19:44 İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, “Terörle mücadele operasyonlar yaz kış devam...19:43 Bakan Tekin: "Müfredatla ilgili Tali Terbiye Kurulunun çalışmaları devam ed...19:37 Ülkü Ocakları’ndan çocuklara 23 Nisan etkinliği19:30 Özel Başak Koleji’nde 23 Nisan coşkuyla kutlandı19:28 Edirne’de sahne alan öğrencilerin gösterileri ilgiyle izlendi19:26 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Erzincan’da coşkuyla kutlandı19:25 Teleferik kazasında güvenlik kamerası görüntüleri, 1 hafta önce savcılık do...19:24 Ziraat Odası Başkanları yaş çay fiyatı için toplandı
23 Nisan
Yerel 23 Haziran 2016 - 18:43 Yorum: 0

Karacabey’e Kreş Ve Çocuk Bakımevi Müjdesi

Karacabey Belediyesi, kreş ve çocuk bakımevini hizmete açmaya hazırlanıyor.

Karacabey’e Kreş Ve Çocuk Bakımevi Müjdesi

Karacabey Belediyesi, kreş ve çocuk bakımevini hizmete açmaya hazırlanıyor.

Son iki yıldır Karacabey Belediyesi'nin geliştirdiği çeşitli sosyal proje ve aktivitelerle, kentin sosyal yapısında gözle görülür bir artış yaşanırken, belediyenin ilçedeki "Kreş ve Çocuk Bakımevi" ihtiyacına da el atması, Karacabey halkından tam not almayı başardı. Karacabey Esentepe Mahallesi'ndeki TOKİ konutlarına ait olan ve şu ana kadar hiç kullanılmayarak, atıl durumda olan büyük bir alana yayılmış sosyal tesislerin, ilçeye kazandırılması adına hareket geçti. Gerekli yazışma ve prosedürleri tamamladığı belirtilen alan için Kreş ve Çocuk Bakımevi'nin önümüzdeki sonbahar aylarında Karacabeylilerin hizmetine sunulacağı bilgisi verildi.

Önceki gün, Belediye Meclis Üyesi Ertem İşçan, Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Vural ve Kültür ve Sosyal İşler Müdür Esra Taştekin Palabıyık ile birlikte, Karacabey Belediyesi Kreş ve Çocuk Bakımevi olarak hizmet verecek olan tesisin yer alacağı bölgeyi inceleyen Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, tesislerde sportif, kültürel, zihinsel kişisel gelişim ve çocuk oyun alanları ile parkların yer alacağını kaydetti.

Karacabey'in ekonomik ve turizm değerlerine yönelik gösterdiği büyük atılımın yanı sıra, kültürel ve sosyal konular açısından da dikkat çekici başarılara imza atmasının, Bursa ve ülke kamuoyunun haklı takdirini kazandığını belirten Belediye Başkanı Ali Özkan, yakalanan bu başarılardan dolayı büyük gurur duyduklarını dile getirdi.

Başkan Ali Özkan ayrıca, ilçenin atıl durumdaki ve harekete geçirilmemiş tüm değerlerinin adeta ayağa kaldırılarak, "Modern ve Çağdaş Kent Karacabey" hedefine kararlılıkla ilerlendiği mesajını da verdi. Öte yandan belediyeden yapılan açıklamada, özellikle çalışan annelerin büyük ihtiyaç duyduğu ve 3 ile 6 yaş grubu aralığındaki çocuklara, yılın 12 ayı hizmet verilmesi planlanıyor.

Karacabey’e Kreş Ve Çocuk Bakımevi Müjdesi

Karacabey’e Kreş Ve Çocuk Bakımevi Müjdesi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber