Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Kültür 18 Ocak 2021 - 12:58 Yorum: 0

Karacadağ’da yağan kar hayatı olumsuz etkiliyor

Şanlıurfa'nın Siverek ve Viranşehir ilçeleri arasında yer alan Karacadağ'da dün gece aniden bastıran kar yağışı, dağın eteğindeki mahallelerde hayatı...

Karacadağ’da yağan kar hayatı olumsuz etkiliyor

Şanlıurfa'nın Siverek ve Viranşehir ilçeleri arasında yer alan Karacadağ'da dün gece aniden bastıran kar yağışı, dağın eteğindeki mahallelerde hayatı olumsuz etkiledi.

Şanlıurfa'nın Siverek ve Viranşehir ilçeleri arasında yer alan 1919 rakımlı Karacadağ bölgesinde yoğun kar hayatı olumsuz etkiliyor. Dün gece başlayan ve sabaha karşı şiddetini artıran kar yağışı, gündüz de devam etti. Karacağ bölgesinde bulunan Viranşehir - Diyarbakır yolunda kar kalınlığı 20 santimetreye kadar ulaştı. Yolu kullanan sürücüler kar ve tipi nedeniyle zor anlar yaşadı. Bazı araçlar yoluna devam ederken bazıları ise şiddetli kar yağışı nedeniyle araçlarını yol kenarına çekmek zorunda kaldı.

Karayollarına ait ekipler, bölgede kar küreme çalışması başlattı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber