Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 17 Aralık 2017 - 13:03 Yorum: 0

Karacahisar’ı rahatlatacak sondaj

MASKİ Genel Müdürlüğü, Soma ilçesine bağlı Karacahisar Mahallesi'nde açtığı sondaj kuyusundan saniyede 4 litre verime sahip suya ulaştı.

Karacahisar’ı rahatlatacak sondaj

MASKİ Genel Müdürlüğü, Soma ilçesine bağlı Karacahisar Mahallesi'nde açtığı sondaj kuyusundan saniyede 4 litre verime sahip suya ulaştı. Suyun analizinin yapılması için numune alımı gerçekleştirildi.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, mahallelere ihtiyaç duyduğu hizmetleri ulaştırıyor. Bu kapsamda, İçme Suyu Dairesi Başkanlığı Soma'nın Karacahisar Mahallesi'nde sondaj kuyusu açtı. Deneme pompası takılan sondajdan saniyede 4 litre verime sahip su elde edildi. MASKİ ekipleri, çıkan suyun gerekli analizlerinin yapılması için kuyudan numune aldı. İzmir Halk Sağlığı Merkezi'ne gönderilen numunenin sonucuna göre mahalleye bağlantısı yapılacak.

Karacahisar Mahalle Muhtarı Sedat Işık, "Çalışmadan memnunuz. Bugüne kadar hiçbir talebimize MASKİ tarafından "hayır" cevabı verilmedi. MASKİ ekipleri tarafından ne gerekiyorsa o yapılıyor. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e ve MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun'a hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyoruz" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber