Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 21 Eylül 2016 - 09:38 Yorum: 0

Karacasulular Rising Star birinciliğini oyun havasıyla kutladı

Rising Star Türkiye yarışmasında birinci olarak Aydınlı hemşerilerine büyük sevinç yaşatan Ozancan Demir'in başarısı memleketi Karacasu'da alanda kurulan...

Karacasulular Rising Star birinciliğini oyun havasıyla kutladı

Rising Star Türkiye yarışmasında birinci olarak Aydınlı hemşerilerine büyük sevinç yaşatan Ozancan Demir'in başarısı memleketi Karacasu'da alanda kurulan ses düzenekleriyle birlikte oyun havalarıyla kutlandı.

Karacasulu vatandaşlar yarışmanın bitmesinin hemen sonrasında ilçe merkezinde toplandılar. Uzun kuyrukların oluştuğu ana caddede zaman zaman trafik kilitlenirken 7'den 77'ye vatandaşlar sokaklara akın etti. Belediyenin anons aracı Cumhuriyet Meydanına getirilirken Ozancan'ın yarışma boyunca söylediği şarkıların çalındığı meydan alanında bugüne kadar görülmemiş bir coşku yaşandı. Karacasu Belediye Başkanı Mustafa Büyükyapıcı vatandaşlarla birlikte zeybek oynayarak coşkuya ortak oldu.

Yükselen yıldızın hikayesi

Müzisyen babası Haydar Demir sayesinde müziğin içersinde yetişen Ozancan Demir(21) düğünlerde şarkı söyleyerek Karacasuluların büyük beğenisini kazanmıştı. Ön elemeleri başarıyla tamamlamasının ardında 12 Temmuz tarihinde ilk turda sahneye çıkan Ozancan Demir, sözleri Neşet Ertaş'a ait iki türküyle yüzde 91 oy olarak duvarı aşan ilk yarışmacı olmuş bir üst tura çıkmaya hak kazanmıştı. İkinci turda düeollada karşılaştığı rakibini seslendirdiği Gülüm'le yüzde 88'le geçen Ozancan Demir çeyrek finale çıktı. Çeyrek finalde Cemilem ile aldığı yüzde 82 oy oranıyla rakibini saf dışı bırakan Ozancan Demir yarı finalde ise Mihriban türküsü ile elde ettiği yüzde 82 oy oranıyla finale adını yazdırdı. Finalde sırasıyla Yine Bir Hal Oldu-Dane Dane Benleri Var, Yolcu, Gülüm, Yine Bir Hal Oldu türküleriyle finalde birinciliği elde etti. Büyük ödül olan evi kazanan Ozancan Demir'in daha birçok önemli başarıya imza atacağı kaydediliyor.

Karacasulular Rising Star birinciliğini oyun havasıyla kutladı

Karacasulular Rising Star birinciliğini oyun havasıyla kutladı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber