Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 07 Aralık 2016 - 11:58 Yorum: 0

Karadağ’da İslam Birliği Hizmet Binası TİKA tarafından tamamlandı

Karadağ'ın güneyinde yer alan Ostros Beldesinde bulunan Ostros İslam Birliği Binasının inşaatı ve donanımı Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı...

Karadağ’da İslam Birliği Hizmet Binası TİKA tarafından tamamlandı

Karadağ'ın güneyinde yer alan Ostros Beldesinde bulunan Ostros İslam Birliği Binasının inşaatı ve donanımı Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı (TİKA) tarafından tamamlanarak hizmete açıldı.

TİKA, Karadağ'da gerçekleştirdiği projelere yenilerini eklemeye devam ediyor. Karadağ'ın güneyinde bulunan Bar şehrine bağlı olan ve Müslüman Arnavut nüfusun yaşadığı Ostros Beldesi'nde bulunan Ostros İslam Birliği Hizmet Binasının eksik kalan inşaat işleri ve donanımı TİKA tarafından tamamlandı. Proje çerçevesinde, yapımına bölge halkı ve diaspora tarafından 2013 yılında başlanan fakat maddi imkânsızlıklar nedeniyle tamamlanamayan 500 metrekarelik Ostros İslam Birliği Hizmet Binasının eksik kalan inşaat işleri, mescit yapım işleri, dini kurslar ve çeşitli kültürel etkinlikler için çok amaçlı salon, gasilhane ve taziye evinin donanım işleri tamamlanarak, Ostros halkının tüm dini ihtiyaçlarını karşılayacağı bir merkez haline getirildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber