Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Ekonomi 15 Kasım 2019 - 16:03 Yorum: 0

Karadeniz’de hamsi yeniden yükselişte

Sinop'ta geçen hafta 5 TL olan hamsi, yeniden 10 TL'ye çıktı. Balıkçı Olcay Karabulut, geçen aylarda hamsi avlayan onlarca geminin Sinop'a yönelmesiyle,...

Karadeniz’de hamsi yeniden yükselişte

Karadeniz'de hamsinin azalması, fiyatlarına yansıdı.

Sinop'ta geçen hafta 5 TL olan hamsi, yeniden 10 TL'ye çıktı. Balıkçı Olcay Karabulut, geçen aylarda hamsi avlayan onlarca geminin Sinop'a yönelmesiyle, Sinop açıklarında hamsinin azaldığını ifade etti. Karabulut, "Bu sezon Karadeniz'de hamsi boldu. Hamsi bolluğu bitti, artık son demlerinde diyebiliriz. Av yasağı bitmesiyle hamsi, sezona 20 TL'den başladı, ardından Karadeniz'de hamsinin başlamasıyla 15, 10, 7,5 ve en son olarak 5 TL'ye düşmüştü. Şimdi ise fiyatı yeniden 10 TL'ye çıktı. Önümüz hamsiden yana pek açık görünmüyor. Son zamanları diyebiliriz" dedi.

Karadeniz’de hamsi yeniden yükselişte

Karadeniz’de hamsi yeniden yükselişte

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber