Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 15 Ekim 2016 - 13:58 Yorum: 0

Karadeniz’de olan depremi Kandıralılar TV’den duydu

Karadeniz'de meydana gelen ve Kocaeli'nin Kandıra açıklarında bazı yerlerde hissedilen 4.8 büyüklüğündeki depremi, ilçe merkezinde yaşayanlar televizyondan...

Karadeniz’de olan depremi Kandıralılar TV’den duydu

Karadeniz'de meydana gelen ve Kocaeli'nin Kandıra açıklarında bazı yerlerde hissedilen 4.8 büyüklüğündeki depremi, ilçe merkezinde yaşayanlar televizyondan öğrendi.

Öğle saatlerinde Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü verilerine göre, Karadeniz'de 11.4 kilometre derinlikte saat 11.18'de 4.8 büyüklüğünde deprem meydana gelmişti. İstanbul ve batı Karadeniz illeri ve Kandıra'nın sahil kesimlerinde de hissedildiği ifade edilen deprem ise Kandıra ilçe merkezindeki vatandaşlar televizyondan öğrendiklerini söylediler. Deprem sonrası il dışındaki yakınlarının kendilerini arayıp depremi sorduklarını söyleyen Kandıralılar, herhangi bir sarsıntı hissetmediklerini dile getirdi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber