Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 24 Haziran 2017 - 22:13 Yorum: 0

Karael’den bayram mesajı

Van Demirciler Tornacılar Tamirciler Esnaf ve Sanatkârlar Odası Yönetim Kurulu Başkanı İdris Karael, Ramazan Bayramına erişmekten dolayı mutlu olduklarını...

Karael’den bayram mesajı

Van Demirciler Tornacılar Tamirciler Esnaf ve Sanatkârlar Odası Yönetim Kurulu Başkanı İdris Karael, Ramazan Bayramına erişmekten dolayı mutlu olduklarını ifade etti.

Karael yaptığı açıklamada, "İslam coğrafyasında yaşanan terör, zulüm ve kan ve gözyaşından dolayı buruk olduğumuzu belirtmem lazım dedi. Esnaf ve sanatkârlarımızla Vanlı hemşerilerimizle tüm insanların acıdan, zulümden, gözyaşından uzak, huzur dolu bir Bayram geçirmemizi temenni ediyorum" dedi.

Karael, Bayramların milli birlik ve beraberliğin pekişmesinde buyük bir rol oynadığını da kaydederek, "Heyecan ve mutluluk içerisinde karşılaştığımız bayramlar, birlik ve beraberliğin pekiştiği, kırgınlıkların unutulduğu, anne vebaba ile akraba ve büyüklerin ziyaret edilerek gönüllerinin alındığı en güzel ve anlamlı günlerimizdir. Ramazan hemşerilerimizin ülkemize İslam alemine tüm esnaf ve sanatkârlarımıza aileleri ile birlikte sağlık sıhhat huzur ve barış getirmesini yüce Allah'tan diliyorum Ramazan bayramları tebrik ediyorum" diye konuştu

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber