Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 18 Nisan 2014 - 18:28 Yorum: 0

"Karagül" dizisi ekibinden Şahin'e ziyaret

Büyükşehir Belediye Başkanı Şahin:

'Karagül' dizisi ekibinden Şahin'e ziyaret

GAZİANTEP (AA) - Bir televizyon kanalı için Şanlıurfa ve Gaziantep'te çekilen "Karagül" dizisi ekibi, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'i ziyaret etti.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Şahin, dizinin, Gaziantep'in tanıtımına katkı sağladığını belirtti.

Dizilere yerel yönetimlerin destek verebileceğine dikkati çeken Şahin, şunları kaydetti:

"Böyle diziler hem kentleri tanıtıyor hem de toplumun duygularını anlatıyor. Dizi için gerekli şeylerden bize düşen ne ise yapabiliriz. Bir de toplumda zihinsel dönüşüm adına bugün yaşadığımız sorunları örneğin 'çocuk gelinler' gibi konuları ele almak iyi olacaktır. Doğru mesajları senaryonun bir parçası yapıp içine bunu koyabiliriz. Senaryonun içeriğini bozmadan verilecek doğru mesajları senaryoya eklersek çok daha güzel olur diye düşünüyorum."

Kendilerine düşeni yapmaya hazır olduklarını işaret eden Şahin, Yesemek, Karkamış ve Rumkale gibi tarihi mekanların tanıtımını yapmak istediklerini vurguladı.

Ziyarete, dizinin yapımcılarıyla bazı oyuncular katıldı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber