Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 20 Nisan 2018 - 13:08 Yorum: 0

Karaisalı’da Kuva-yi Milliye coşkusu

Adana'nın Karaisalı ilçesinde milli birlik ve beraberliği pekiştirmek, yörenin kültürel ve tarihi değerlerini tanıtmak amacıyla organize edilen Geleneksel...

Karaisalı’da Kuva-yi Milliye coşkusu

Adana'nın Karaisalı ilçesinde milli birlik ve beraberliği pekiştirmek, yörenin kültürel ve tarihi değerlerini tanıtmak amacıyla organize edilen Geleneksel Kuva-yi Milliye Şenlikleri, 22 Nisan Pazar günü gerçekleştirilecek. Adana Büyükşehir Belediyesi ve Karaisalı Belediyesi'nin ortaklaşa düzenlediği Geleneksel Kuva-yi Milliye Şenlikleri'nde sevilen sanatçılar Osman Tunç, Yıldız Çam, Grup Göktürk ve Gül Ahmet Yiğit konserler verecek.

Geleneksel Kuva-yi Milliye Şenlikleri, 22 Nisan Pazar günü saat 10.30'da Karaisali Stadı'nda başlayacak. Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü ve Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan'ın ev sahipliğinde yapılacak kutlamalarda yörük çadırlarında yöresel yemekler ikram edilecek. Mehteran konseriyle başlayacak kutlamalarda Karaisalı'nın kültürel ve tarihi değerlerini tanıtan sergiler açılacak. On binlerce Adanalı'yı buluşturacak Geleneksel Kuvayi Milliye Şenlikleri'nde sevilen sanatçılar Osman Tunç, Yıldız Çam, Grup Göktürk ve Gül Ahmet Yiğit, ücretsiz halk konserleri verecek.

Adana Büyükşehir Belediyesi, Karaisalı'daki şenliklere katılacak vatandaşların ulaşımını kolaylaştırmak amacıyla 22 Nisan Pazar günü saat 09:00'dan itibaren merkez Seyhan ilçesi Çifte Minareli Camii önünden ücretsiz toplu taşıma hizmeti verecek.

Karaisalı’da Kuva-yi Milliye coşkusu

Karaisalı’da Kuva-yi Milliye coşkusu

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber