Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 13 Mart 2015 - 14:18 Yorum: 0

Karakeçili'de "Kariyer Günleri"

KIRIKKALE (AA) - Karakeçili Kaymakamı Mesut Gazi Ambarcı, "Kariyer Günü" etkinliği kapsamında Atatürk Ortaokulu öğrencileriyle bir araya geldi.Okulun konferans salonunda 8. sınıf öğrencilerine...

Karakeçili'de 'Kariyer Günleri'

KIRIKKALE (AA) - Karakeçili Kaymakamı Mesut Gazi Ambarcı, "Kariyer Günü" etkinliği kapsamında Atatürk Ortaokulu öğrencileriyle bir araya geldi.

Okulun konferans salonunda 8. sınıf öğrencilerine yönelik etkinlikte konuşan Ambarcı, insanın kendini geliştirmesi için en önemli etkenin kitap okumak olduğunu söyledi.

Herkesin hayatta bir hedefi olması gerektiğini vurgulayan Ambarcı, "Hedefe ulaşmak için de çalışmak gerek. İnsanlara faydalı olmak lazım. Öğretmenlerinizi can kulağıyla dinleyin, bilmediğiniz her şeyi sorun. Kendinize bir çalışma programı hazırlayarak planlı çalışın ve istediğiniz hedefe ulaşın. Verilen eğitim hizmeti artıkça beklentiler ve hedef yükselir. Okulda öğrenilen bilgilerin evde tekrarını yapın, ertesi günün dersine hazırlanarak gidin ve başarınızı artırın" sözleriyle öğrencilere önerilerde bulundu.

Kendi hayatından örnekler veren Ambarcı, öğrencilere çalışmalarında başarılar diledi. 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber