Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 13 Mart 2015 - 16:08 Yorum: 0

Karakeçili'de memurlara seminer verildi

KIRIKKALE (AA) - Karakeçili ilçesinde kamu kurum ve kuruluşlarında görev yapan personele "Sağlıklı ve Doğru İletişimin Kurulması" konulu seminer verildi.Karakeçili Sağlık Grup Başkanlığı...

Karakeçili'de memurlara seminer verildi

KIRIKKALE (AA) - Karakeçili ilçesinde kamu kurum ve kuruluşlarında görev yapan personele "Sağlıklı ve Doğru İletişimin Kurulması" konulu seminer verildi.

Karakeçili Sağlık Grup Başkanlığı tarafından Karakeçili Anadolu Çok Programlı Lisesi'nde düzenlenen seminerde konuşan Sağlık Grup Başkanı Uzman Dr. Feridun Karagöz, ilçede görev yapan kamu görevlilerinin vatandaşa kaliteli ve sıcak hizmet verebilmesi için bu eğitimi organize ettiklerini söyledi.

Karagöz, amir ve memurların zaman zaman uzmanlar tarafından verilen bu eğitimleri alarak kendilerini geliştirmeleri ve bilgilerini uygulamaya yansıtmaları gerektiğini vurguladı.

Kırıkkale Halk Sağlık Müdürlüğünden hemşire Fatma Sertkaya da katılımcılara kişiler arası iletişim, sözlü ve sözsüz iletişim, empati, sempati, algılar, soru sorma şekilleri, geri bildirim, oturma şekilleri, kişiler arası mesafeler ve beden dili konularında bilgi verdi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber