Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 21 Ağustos 2017 - 13:38 Yorum: 0

Karakoçan kırsalında patlayıcı ele geçirildi

Elazığ'ın Karakoçan ilçesi kırsalında güvenlik güçleri, yol aramasında iki bidon içerisinde C-4 ve RPG-7 roketatar mühimmatı ile hazırlandığı belirlenen...

Karakoçan kırsalında patlayıcı ele geçirildi

Elazığ'ın Karakoçan ilçesi kırsalında güvenlik güçleri, yol aramasında iki bidon içerisinde C-4 ve RPG-7 roketatar mühimmatı ile hazırlandığı belirlenen el yapımı patlayıcı ele geçirdi.

Edinilen bilgiye göre, Elazığ İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı timler, Karakoçan ilçesi kırsalında yol arama tarama faaliyeti sırasında iki bidon içerisinde hazırlanan el yapımı patlayıcıyı fark etti. Güvenlik güçlerinin dikkati sayesinde fark edilen patlayıcı, bomba uzmanları tarafından kontrollü bir şekilde patlatılarak imha edildi.

El yapımı patlayıcının amonyum nitrat, alüminyum tozu, C-4 patlayıcı ve RPG-7 roketatar mühimmatı kullanılarak hazırlandığının tespit edildiği bildirildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber