Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 22 Temmuz 2018 - 14:58 Yorum: 0

Karaköprü’de iş makinesi 4 elektrik direğini devirdi

Şanlıurfa'nın Karaköprü ilçesinde köprülü kavşak yapımında çalışan iş makinesinin hatalı manevra sonucu 4 elektrik direğini devirmesiyle ilçenin...

Karaköprü’de iş makinesi 4 elektrik direğini devirdi

Şanlıurfa'nın Karaköprü ilçesinde köprülü kavşak yapımında çalışan iş makinesinin hatalı manevra sonucu 4 elektrik direğini devirmesiyle ilçenin büyük bir bölümünde enerji kesintisi yaşandı.

Edinilen bilgiye göre olay, Karaköprü ilçesinde yapımı süren Çevik Kuvvet Köprülü Kavşağı inşaatında yaşandı. Sürücüsü belirlenemeyen bir iş makinesi, iddiaya göre hatalı manevra yapınca yakınındaki 4 elektrik direğini devirdi. Devrilen direklere bağlı olan elektrik iletim hatlarının kopması sonucu Karaköprü ilçesinin büyük bir bölümünde enerji kesintisi yaşandı. Olay üzerine Dicle Elektrik Dağıtım, bölgenin enerjisini hemen keserken, yapılan çalışmalarla alternatif hatlardan kısa bir süre içerisinde ilçeye yeniden elektrik verildi. Olaya neden olan iş makinesinin yüklenici firmaya ait olduğu belirlenirken, gerekli yasal ve idari işlemlerin yapıldığı kaydedildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber