Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Eğitim 23 Mart 2018 - 10:18 Yorum: 0

Karalar, eğitime başladığı okulu unutmadı

Seyhan Başkanı Zeydan Karalar, eğitim hayatına adım attığı Karşıyaka İlkokulu'nu ziyaret etti.

Karalar, eğitime başladığı okulu unutmadı

Seyhan Başkanı Zeydan Karalar, eğitim hayatına adım attığı Karşıyaka İlkokulu'nu ziyaret etti.

Bank, çevre düzenlemesi gibi birçok ihtiyacını karşıladığı Seyhan Mahallesi'ndeki Karşıyaka İlkokulu'nu CHP İl Yönetim Kurulu Üyesi Kadriye Aşşık ile birlikte ziyaret eden Karalar, çocukluk arkadaşları, mahalle sakinleri ve Seyhan Mahallesi Muhtarı Ersen Bahçeci tarafından karşılandı. Çocukluk günlerine dönen Başkan Karalar, okul bahçesinde top oynayan çocuklarla paslaştı.

Başkan Karalar'a desteklerinden dolayı teşekkür plaketi takdim eden okul müdürü Yürekli, "Yaptığınız hizmetlerden, gösterdiğiniz ilgiden dolayı buradaki herkesin huzurunda şahsınıza teşekkür ediyorum" dedi.

"Eğitim kurumlarına yardımcı olup, okulların eksiklerini gidermek görevimiz" diyen Başkan Karalar, "Eğitime destek vermek, ülkenin gelişimine destek vermektir. Burası benim okulum, ilkokulu ben burada okudum. Eğitimde gözümü burada açtım, temelimiz burada atıldı. Yıllar sonra Seyhan Belediye Başkanı olarak burada olmak, çocuklarımızın iyi koşullarda eğitim alıp, memleketine yararlı örnek vatandaşlar olmalarına katkıda bulunmak büyük bir mutluluk" diye konuştu.

Toplumun eğitimle ilerleyebileceğini ve ülkelerin eğitimle kalkınabileceğini belirten Başkan Karalar, toplumdaki saygı, sevgi, hoşgörü düzeyinin de yine eğitimle ilişkili olduğunu kaydetti. Karalar, "Aydınlık, refah, mutlu bir ülke idealine ulaşmak iyi eğitim almış nesillerle mümkün. Çocuklarımızın ve gençlerimizin en iyi koşullarda, en iyi eğitimi almaları için üzerimize düşen görevi ayrımsız bir şekilde yapmakta kararlıyız" şeklinde konuştu.

Karalar, eğitime başladığı okulu unutmadı

Karalar, eğitime başladığı okulu unutmadı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber