Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 24 Nisan 2019 - 12:03 Yorum: 0

Karalar: "Sosyal belediyecilik anlayışından ödün vermeyeceğiz"

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, "Büyükşehir Belediyesi'nin 5 milyar liraya ulaşan borcu bulunmasına rağmen sosyal belediyecilik anlayışından...

Karalar: 'Sosyal belediyecilik anlayışından ödün vermeyeceğiz'

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, "Büyükşehir Belediyesi'nin 5 milyar liraya ulaşan borcu bulunmasına rağmen sosyal belediyecilik anlayışından ödün vermemiz mümkün değil" dedi.

Başkan Karalar, Halk Ekmek Fabrikaları'nda denetleme ve incelemelerde bulundu. Üretim bantlarını, depoları ve tesisleri gezen Başkan Karalar, fabrikaların halka daha kaliteli hizmet vermesi için çalışmaları yoğunlaştıracaklarını söyledi.

Adana Büyükşehir Belediyesi'ne ait 2 adet faal halk ekmek fabrikası bulunduğunu belirten Başkan Karalar, günde 310 bin standart ekmek üretildiğini, farklı ekmek çeşitleriyle birlikte günlük üretiminin 320 bine ulaştığını söyledi.

Halk Ekmek Fabrikası'nda üretilen ekmeğin Adanalıya 60 kuruşa ulaştırıldığını hatırlatan Başkan Zeydan Karalar, "Adana Büyükşehir Belediyesi'nin 5 milyar liraya ulaşan borcu bulunmasına rağmen sosyal belediyecilik anlayışından ödün vermemiz mümkün değil. Rutin belediyecilik hizmetlerinin yanı sıra, hemşehrilerimizin ekmek gibi, ulaşım gibi ihtiyaçları için olanaklarımızı seferber etme kararlılığındayız. Mevcut üretimimizin sürdürülebilir olması için de incelemelerimiz devam edecek" diye konuştu.

Karalar: "Sosyal belediyecilik anlayışından ödün vermeyeceğiz"

Karalar: "Sosyal belediyecilik anlayışından ödün vermeyeceğiz"

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber