Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Asayiş 26 Ağustos 2016 - 20:03 Yorum: 0

Karaman Belde Belediye Başkanı serbest bırakıldı

Zonguldak'ta FETÖ/ PDY soruşturması kapsamında daha önce gözaltına alınan Karaman Belediye Başkanı Mustafa Kalaycı ve 1 kişi adli kontrol şartıyla...

Karaman Belde Belediye Başkanı serbest bırakıldı

Zonguldak'ta FETÖ/ PDY soruşturması kapsamında daha önce gözaltına alınan Karaman Belediye Başkanı Mustafa Kalaycı ve 1 kişi adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken, 2 kişi ise tutuklandı.

Zonguldak Cumhuriyet Başsavcılığı'nın FETÖ/PDY soruşturması kapsamında merkeze bağlı Karaman Belediye Başkanı Mustafa Kalaycı ve iş adamları H.Ü. ve A.Ü.'nün de aralarında bulunduğu 4 kişi, İl Jandarma Komutanlığı'ndaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Adliyeye çıkarılan Karaman Belde Belediye Başkanı Mustafa Kalaycı ve 1 kişi adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken, diğer 2 kişi ise tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber