Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 26 Eylül 2016 - 09:18 Yorum: 0

Karaman Belediyesi TOKİ yolunu asfaltladı

Şehir genelinde asfalt çalışmalarına ara vermeden devam eden Karaman Belediyesi, Başakşehir Mahallesi 2. ve 3. TOKİ'ye bağlantının sağlandığı kavşakta...

Karaman Belediyesi TOKİ yolunu asfaltladı

Şehir genelinde asfalt çalışmalarına ara vermeden devam eden Karaman Belediyesi, Başakşehir Mahallesi 2. ve 3. TOKİ'ye bağlantının sağlandığı kavşakta asfalt çalışmalarını tamamladı.

Karaman Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, ikinci ve üçüncü TOKİ'ye bağlantı sağlayan kavşağa sıcak asfalt serimi yaparak yolu araç trafiğine açtı. Öte yandan, Hürriyet Mahallesi'nde dolmuş ve otobüs güzergahı olan 1516. Sokakta da yol çalışması başladı. Deforme olmuş eski asfalt, asfalt kazıyıcı makinesiyle kaldırılıp yeniden asfaltlanarak çok daha modern ve kullanışlı hale getirilecek.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber