Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Güncel 10 Mart 2015 - 13:48 Yorum: 0

Karaman Piri Reis Vadisi Projesi

KARAMAN (AA) - Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ve Karaman Belediyesi tarafından projelendirilen Piri Reis Vadisi projesinde konut yapım çalışmaları başladı.Doğukışla mevkiinde yapılan...

Karaman Piri Reis Vadisi Projesi

KARAMAN (AA) - Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ve Karaman Belediyesi tarafından projelendirilen Piri Reis Vadisi projesinde konut yapım çalışmaları başladı.

Doğukışla mevkiinde yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, yaptığı konuşmada, proje kapsamında ilk etapta 450 konutun yapılacağını söyledi. 

Piri Reis Vadisi’nin şehrin cazibe merkezlerinden birisi olacağını ifade eden Çalışkan, şunları kaydetti:

"Toplam bin 728 konut ve alışveriş merkezi, restoran, kapalı otopark gibi sosyal tesis alanlarından oluşacak projenin ilk etabında 450 konut yapılacak. Bu konutların 272 normal daire, 166 adet özel konut, 12 adet teras villa yapılacak. Ayrıca alışveriş merkezi, spor kompleksleri, suni göletleri, otopark ve yeşil alanları ile Doğukışla bölgesine canlılık getirecek. Son derece önemli bir konut projesi olan Piri Reis Vadisi Projesi toplu konutta Tüm Türkiye'ye örnek olacak niteliktedir."

 

ETİKETLER: Karaman , piri reis vadisi
Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber