Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 22 Ekim 2016 - 16:03 Yorum: 0

Karaman’da alt geçit çalışması

Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, alt geçit projesi ile Larende ve Sümer Mahallelerinin şehir merkezine bağlanacağını söyledi.

Karaman’da alt geçit çalışması

Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, alt geçit projesi ile Larende ve Sümer Mahallelerinin şehir merkezine bağlanacağını söyledi.

Başkan Çalışkan, Başkan Yardımcıları H. Osman Ünüvar, Abdullah Bağırgan ve belediye birim müdürleri ile yüklenici firmanın proje ekibi, alt geçit projesinin uygulanacağı alanda incelemelerde bulundu. Çalışkan, "Tren yolunun diğer tarafında kalan mahallelerimize hayat verecek bir projeyi hayata geçiriyoruz. 40 yıllık bir sorunu artık çözüyoruz. Belediyemiz ve TCDD işbirliği ile hayata geçirilecek olan bu projenin bir an önce başlaması ve tamamlanması için gereken bütün teknik, yapısal ve imarsal desteği vereceğiz. Alt geçit sayesinde Larende ve Sümer gibi tren yolunun diğer tarafında kalan mahallelerimiz güvenli ve modern bir ulaşım imkânına kavuşacak" dedi.

İncelemeler sonrasında belediye binasında yapılan toplantıda, çalışmaların başlayacağı alt geçit projesi tüm ayrıntıları ile konuşuldu. Alt geçit çalışmaları kapsamında belediye ekipleri, içme suyu, kanalizasyon, yağmur suyu hatlarının deplase işlerini hizmeti aksatmayacak şekilde yürütecek. Çalışmalar kısa süre içerisinde başlayacak.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber