Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 18 Nisan 2014 - 15:53 Yorum: 0

Karaman'da anaokulu öğrencileri için tiyatro

KARAMAN (AA) - Karaman'da Emniyet Müdürlüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü, anaokulu öğrencilerini tiyatro ile buluşturdu.Piri Reis Kültür Merkezi'nde sahnelenen 'Kırmızı Başlıklı...

Karaman'da anaokulu öğrencileri için tiyatro

KARAMAN (AA) - Karaman'da Emniyet Müdürlüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü, anaokulu öğrencilerini tiyatro ile buluşturdu.

Piri Reis Kültür Merkezi'nde sahnelenen 'Kırmızı Başlıklı Kız' adlı tiyatro oyunu öncesi konuşan Milli Eğitim Şube Müdürü Hasan Aksu, 53 okuldan 550 öğrencinin tiyatroyu izleyeceğini söyledi.

Tiyatro etkinliğinde öğrenci çeşitli mesajların verildiğini ifade eden Aksu, şunları kaydetti:

“Karaman Milli Eğitim Müdürlüğü ve İl Emniyet Müdürlüğü ortak projesi olan 'Gelecek sizinle gelecek' projesi kapsamında yürüttüğümüz faaliyetlerden ilki olan anasınıfı öğrencilerimize tiyatro oyununu izletiyoruz. Proje kapsamında öğrencilerimize benimsemeleri gereken temel davranışları, toplumda nasıl davranmaları gerektiği konusunda eğitimler veriliyor. Tiyatromuzun içeriğinde de bunlar var."

Daha sonra öğrenciler tiyatroyu izleyerek keyifli vakit geçirdi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber