Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 17 Ekim 2016 - 11:38 Yorum: 0

Karaman’da bedensel engelli sporcular amatör spor haftasında dostluk maçı yaptı

Karaman'da, Amatör Spor Haftası etkinlikleri çerçevesinde Karaman Gençlik ve Spor Kulübü ile Konya Selçuklu Spor Kulübü oturarak voleybol takımları arasında...

Karaman’da bedensel engelli sporcular amatör spor haftasında dostluk maçı yaptı

Karaman'da, Amatör Spor Haftası etkinlikleri çerçevesinde Karaman Gençlik ve Spor Kulübü ile Konya Selçuklu Spor Kulübü oturarak voleybol takımları arasında dostluk maçı düzenlendi.

Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu tarafından 10-16 Ekim 2016 tarihleri arasında her yıl geleneksel olarak düzenlenen Amatör Spor Haftası tüm illerde olduğu gibi Karaman'da da çeşitli spor branşlarında yapılan etkinliklerle kutlanmaya devam ediyor. Atatürk Spor Kompleksi Kazım Karabekir Spor Salonu'nda Amatör Spor Haftası etkinlikleri çerçevesinde Karaman Gençlik ve Spor Kulübü ile Konya Selçuklu Spor Kulübü oturarak voleybol takımları arasında dostluk maçı oynandı. Dostluk içinde başlayan müsabakada bedensel engelli sporcuların gösterdiği müthiş performans sporseverlere adeta voleybol şöleni yaşattı. Kazananın ve kaybedenin önemli olmadığı karşılaşma oynanan beş setin ardından sona erdi.

Müsabaka sonrası tüm sporseverlere ilgilerinden dolayı teşekkür eden Konya Selçuklu Spor Kulübü Başkanı Ali Yavuz, "Bugün buraya Amatör Spor Haftası etkinlikleri çerçevesinde aldığımız anlamlı bir davet üzerine geldik. Baştan sona kadar çok güzel ve anlamlı bir dostluk maçı oldu. Seyircimizin desteği bizleri gerçek anlamda mutlu etti. Takımımızda özellikle bedensel engelli olmayan sağlam bir arkadaşımızı oynattık. İzlemeye gelen sporseverlerin empati kurabilmesi için. Bugün burada amacımız sadece birliktelikti ve amacımıza ulaştığımızı zannediyorum" şeklinde konuştu.

Amatör Spor Haftası etkinlikleri kapsamında belki de en anlamlı müsabakaya ev sahipliği yaptıklarını belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık ise, "Bugün buraya gelerek sporcu kardeşlerimize destek veren tüm sporseverlere teşekkür etmek istiyorum. Sporcu kardeşlerimiz bugün burada birlik ve beraberlikleriyle Amatör Spor Haftası'nın en anlamlı mesajını verdiler. Böyle bir müsabakanın düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyor, kulüplerimize yeni sezonda başarılar diliyorum" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber