Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 12 Mart 2015 - 10:03 Yorum: 0

Karaman'da çiftçilere meyve fidanı dağıtıldı

KARAMAN (AA) - Karaman Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü tarafından çiftçilere meyve fidanı dağıtıldı.Karaman Vali Murat Koca, İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü bahçesinde...

Karaman'da çiftçilere meyve fidanı dağıtıldı

KARAMAN (AA) - Karaman Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü tarafından çiftçilere meyve fidanı dağıtıldı.

Karaman Vali Murat Koca, İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü bahçesinde düzenlenen dağıtım töreninde, alternatif ürün yetiştiriciliği ve meyveciliği geliştirmek için çiftçilere fidan dağıtımı yapıldığını söyledi.

Fidan bedelinin yarısının İl Özel İdaresi tarafından karşılandığını ifade eden Koca, şunları kaydetti:

"Çiftçilerimize 18 bin 812 adet ceviz, 7 bin 98 adet badem ve 8 bin 355 adet zeytin fidanı olmak üzere toplamda 34 bin 265 adet fidan dağıtıyoruz. Bu dağıtılan fidanların bedellerinin yarısını vatandaşlar, yarısını da İl Özel İdaresi karşılamıştır. Bildiğimiz gibi kaliteli ve daha verimli ürün elde etmek için fidanın kalitesi çok önemlidir. Bu kaliteli fidanı kullanmamız aynı zamanda bol kazançta demektir. Çiftçilerimize hayırlı uğurlu olsun."

Fidan teslim törenine Vali Koca'nın yanı sıra Vali Yardımcısı Dr. Sezer Işıktaş, İl Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdür Vekili Uğur Erkan, Ziraat Odası Başkanı Recep Muğlu, daire müdürleri ve çiftçiler katıldı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber