Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 06 Eylül 2016 - 11:53 Yorum: 0

Karaman’da kurban satış ve kesim yerleri açıklandı

Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, kent merkezinde üç farklı bölgede kurban satışının, dokuz ayrı noktada da kurban kesiminin yapılacağını...

Karaman’da kurban satış ve kesim yerleri açıklandı

Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, kent merkezinde üç farklı bölgede kurban satışının, dokuz ayrı noktada da kurban kesiminin yapılacağını söyledi.

Konuyla ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Çalışkan, Kurban Bayramı öncesi belediye olarak tüm tedbirlerin alındığını ve vatandaşların huzurlu bir bayram geçirmeleri için nöbetçi ekiplerin oluşturulduğunu belirterek, "Kurban satışı yapılacak yerler Mehmetbey Mahallesi 949. Sokak ile 899. Sokak arası, Üniversite Mahallesi Eski Milli Piyango Fen Lisesi yukarısı ve Urgan Mahallesi Hayvan Pazarı olarak belirlendi. Kurban kesiminin yapılacağı yerler ise Başakşehir Mahallesi 2. TOKİ Alışveriş Merkezi yanındaki otopark alanı, Elmaşehir Mahallesi 1. TOKİ Alışveriş Merkezi'nin yanı, Yunuskent Mahallesi İmamı Azam Camisi yanındaki alan, Alişahane Mahallesi'ne kurulan Perşembe Pazarındaki balıkçıların olduğu yer, Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'nde Pazartesi günleri kurulan pazarda balıkçıların olduğu kısım, Gevher Hatun Mahallesi 1812. Sokak'ta yer alan alışveriş merkezinin yanı, Çeltek Mahallesi Kazalpa Meydanı, 1. TOKİ civarındaki kapalı semt pazarı ve Larende Mahallesi'ndeki kapalı semt pazarı olarak belirlendi. Vatandaşlarımızın rahat kesim yapmaları için tüm çalışmalar yapılacaktır" dedi.

Karaman’da kurban satış ve kesim yerleri açıklandı

Karaman’da kurban satış ve kesim yerleri açıklandı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber