Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Spor 23 Mart 2015 - 15:18 Yorum: 0

Karaman’da kurumlararası satranç müsabakaları sona erdi

KARAMAN (AA) - Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü koordinesinde gerçekleştirilen Karaman Valiliği Kurumlararası Takım Satranç Turnuvası sona erdi.Bir kafede düzenlenen müsabakalara kamu...

Karaman’da kurumlararası satranç müsabakaları sona erdi

KARAMAN (AA) - Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü koordinesinde gerçekleştirilen Karaman Valiliği Kurumlararası Takım Satranç Turnuvası sona erdi.

Bir kafede düzenlenen müsabakalara kamu kurum kuruluşları, sivil toplum örgütleri ve öğrencilerden oluşan 16 takım ve 56 sporcu katıldı.

Dört gün süren turnuva sonunda Özel Babaoğlu Koleji birinci, Satranç Federasyonu Karaman İl Temsilciliği ikinci, Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Teknik Bilimler Fakültesi ise üçüncü oldu.

Müsabakalar sonunda dereceye giren takımlara kupa ve madalyalarını Vali Yardımcısı Sezer Işıktaş, Gençlik Hizmetleri Spor Şube Müdürü Aslan Yıldız ve Satranç İl Temsilcisi Mustafa Eroğlu verdi.

ETİKETLER: karaman
Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber