Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 24 Ekim 2014 - 11:13 Yorum: 0

Karamanlı Emniyet Amiri, Erol Çolak oldu

BURDUR (AA) - Karamanlı Emniyet Amirliği görevine, Burdur İstihbarat Şube Müdürlüğünde görevli Erol Çolak atandı. Karamanlı Emniyet Amiri Ahmet Demir'in, Burdur Emniyet Müdürlüğü Trafik...

Karamanlı Emniyet Amiri, Erol Çolak oldu

BURDUR (AA) - Karamanlı Emniyet Amirliği görevine, Burdur İstihbarat Şube Müdürlüğünde görevli Erol Çolak atandı. 

Karamanlı Emniyet Amiri Ahmet Demir'in, Burdur Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Büro Müdürlüğüne tayini çıkması üzerine yerine, bu göreve Erol Çolak getirildi. Karamanlı'da 5 yıl görev yapan Demir için mesai arkadaşları veda yemeği düzenledi.

Yemekte konuşan Demir, Karamanlı'da acısıyla tatlısıyla 5 yılı geride bıraktığını belirterek, şöyle konuştu:

"Güzel ilçenin güzel insanlarını tanımaktan dolayı çok mutluyum. Görev sürem boyunca her konuda bana destek olan mülki amirime, mesai arkadaşlarıma ve Karamanlı halkına çok teşekkür ediyorum. Güzel anılarla buradan ayrılırken, yeni atanan meslektaşım Erol Çolak'a ve emniyet amirliği personeline başarılar diliyorum."

Yemeğin ardından Karamanlı Kaymakamı Oğuzhan Sargın, Demir’e başarılı çalışmalarından dolayı plaket verdi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber