Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 21 Ağustos 2016 - 16:18 Yorum: 0

Karamercan: "Milletimizin başı sağ olsun"

Konya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (KONESOB) Başkanı Ali Osman Karamercan, Gaziantep'te yaşanan terör saldırısıyla ilgili bir başsağlığı mesajı...

Karamercan: 'Milletimizin başı sağ olsun'

Konya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (KONESOB) Başkanı Ali Osman Karamercan, Gaziantep'te yaşanan terör saldırısıyla ilgili bir başsağlığı mesajı yayımladı.

KONESOB Başkanı Ali Osman Karamercan yaptığı yazılı açıklamada, "Gaziantep Şahinbey ilçesi Akdere Mahallesinde meydana gelen hain terör saldırısı sonucu çok sayıda vatandaşımızın hayatını kaybettiğini ve yaralandığını büyük üzüntü ile öğrenmiş bulunuyoruz. Ülkemizin birliğini, beraberliğini ve huzurunu hedef alan hain saldırıyı nefretle ve şiddetle kınıyoruz. Alçakça yapılan hain saldırıda yaralanan vatandaşlarımıza acil şifalar, hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, milletimize ve kederli ailelerine başsağlığı dilerim" dedi.

Terör karşısında en önemli duruşun birlik beraberlik olduğunu vurgulayan Başkan Karamercan, "Bu hain terör saldırıları karşısında milletimiz birlik beraberliğini bozmamalı ve teröre karşı duruş sergilemeyiz. Bizleri bugüne kadar birçok terör olayıyla yıldırmak ve diz çöktürmek istediler ancak bu aziz millet dik duruş sergileyerek her zaman bunun karşısında durmuştur, durmaya da devam edecektir" diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber